Professionele schoonmaak

Vindt u een mooie, propere en hygiënische werkplaats belangrijk? Ontbreekt het u echter aan tijd om zelf wekelijks de poetsbeurt te organiseren? Is uw poetsdame niet altijd op de afspraak?

Ad Domus Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van bedrijfsruimtes en medische kabinetten.

Onze troeven

Met aangepaste producten, professionele schoonmaaktechnieken en opgeleide mensen kunnen wij in een beperkte tijdspanne uw ruimtes netjes houden en de uitstraling geven die uw klanten, patiënten en ook uw medewerkers verwachten.

Door onze ervaring in uw sector hebben wij een eenvoudig en transparant concept ontwikkeld. Wij bieden u een standaard progamma waarbij u zelf uiteraard de accenten kan verleggen. Ons systeem is eenvoudig en wij werken met een vaste regeling: elke week dezelfde dag en hetzelfde tijdstip. Op deze manier kunnen wij samen er voor zorgen dat uw ruimtes gepoetst worden op een moment dat voor u het meest geschikt is. U zegt ons waaraan wij speciale aandacht moeten besteden en wij voeren uit. Met aangepaste producten. Met aangepaste materialen.

Ons concept

Niet alleen ons concept is transparant en eenvoudig, ook onze prijszetting. Wij rekenen voor elke prestatie op twee uren arbeid. Wenst u meer poetshulp dan vraagt u gewoon een extra prestatie aan van terug twee uren. U ontvangt elke maand een onkosten-
factuur voor de geleverde prestaties.

Simpel, duidelijk, geen verrassingen !

Bent u geïnteresseerd in onze werkwijze, geef een seintje dan maken wij een afspraak om samen te bekijken wat u mag verwachten van onze wekelijkse prestaties.